Over

Over Cabo Cabo

Al van jongs af aan had ik een liefde voor kralen en het maken van sieraden. Deze gaf ik aan vriendinnen of mijn moeder. Van strijkkralen tot glazen kraaltjes en van armbandjes tot broches. Je kon me altijd knutselend vinden. Deze liefde zakte enigszins weg toen ik een puber werd. Maar sinds een jaar heb ik mijn creatieve kant en mijn liefde voor het maken van sieraden weer helemaal herontdekt. Mede vanuit deze passie ben ik Cabo Cabo begonnen. 

Mijn naam is Liza Heslenfeld en ik ben oprichtster en eigenaresse van Cabo Cabo. Een jong en uniek bedrijf dat zonnebrillenkoordjes maakt voor vrouwelijke Utrechtse studenten. Zij kunnen zelf hun unieke design insturen wat dan gemaakt wordt door mij maar ze kunnen ook kiezen uit het ruime en kleurrijke aanbod van Cabo Cabo zelf.

Het idee van Cabo Cabo ontstond in 2018 toen ik ontdekte hoe lastig het is voor jonge vrouwen om hun unieke stijl te laten zien in trendy en betaalbare accessoires. Om deze reden begon ik voor mezelf designs te ontwikkelen en te dragen. Toen ik hier steeds meer positieve reacites op kreeg wist ik het zeker, hier moet ik iets mee. En zo ontstond Cabo Cabo. Door studenten de mogelijkheid te bieden zelf te bedenken hoe hun accessoire eruit komt te zien kunnen zij hun eigen unieke persoonlijkheid uiten in dat wat ze dragen. Echt ‘one of a kind’ dus. Maar heb je even geen idee wat je precies wilt dan kan je natuurlijk ook een kijkje nemen op de website of Instagram van Cabo Cabo waar wekelijks nieuwe designs worden gepost tegen de betaalbare prijs van 10 euro.

Cabo Cabo is een bedrijf voor en door studenten vandaar dat jouw mening op prijs wordt gesteld. Heb je ideeën voor nieuwe designs, tips voor verbeteringen of wil je graag een keer model staan tijdens een photoshoot mail dan naar liza-cabocabo@hotmail.com.